Geen zin om te lezen? Bekijk snel ons filmpje.
Geen zin om te lezen?
Bekijk snel ons filmpje.

wie zijn we

Historiek:

2006

Save-NrG wordt door de huidige zaakvoerder Wim Serrien begin 2006 opgericht.  Save-NrG richt zich dan vooral op de geïnteresseerde particulieren die een energieadvies wensen onder de vorm van een EAP-advies

2008

Het invoeren van het verplichte EPC doet Save-NrG ook op deze kar springen en ondertussen werden reeds verschillende certificaten iov particulieren, immokantoren en notariaten uitgereikt.

2009

De voorlopig laatste stap die door Save-NrG gezet werd, is het online brengen in juni 2009 van een webshop onder de noemer www.isolatie-online.be.  Hiermee wil Save-NrG particulieren de kans geven tegen zeer gunstige tarieven isolatie van Rockwool aan te kopen om hun woning te isoleren.  In november 2009 behaalt Save-NrG isolatie-online het Unizo e-commercelabel.

2010

het gamma wordt uitgebreid met producten van Recticel en Isover.  Leveringen in gans België worden mogelijk tegen gunstige voorwaarden.

2011

Save-NrG isolatiewerken staat in de steigers en wordt als aannemer geregistreerd met het nummer 05 16 0 0

het gamma wordt uitgebreid met PIR isolatie van Kingspan

2012

Save-NrG isolatiewerken heeft ondertussen de eerste zolders geïsoleerd.  Door de gewijzigde subsidieregeling belooft 2012 een interessant jaar te worden.

Een eerste lustrum voor Save-NrG: we bouwen verder aan onze weg en danken de talloze klanten in binnen-en buitenland voor het gestelde vertrouwen.

11/2012 : Save-NrG isolatie-online start de procedure om het Be-Commerce   label te krijgen.

2013

er staan heel wat uitdagingen voor isolatie-online.be in de steigers.

isolatie-online.be heeft isolatiepluggen van hoogwaardige kwaliteit aan zijn gamma toegevoegd.  De doe-het-zelver die meerwaarde zoekt kan vanaf nu voor al zijn materialen bij ons terecht en dit tegen concurrentiële prijzen.

we werken aan een nieuwe huisstijl, homepage en webshop om de klanten nog beter te kunnen bedienen.

isolatie-online.be behaalt het BeCommerce kwaliteitslabel

28 mei 2013: de nieuwe homepage en webshop staan online.  Dit is geen eindpunt maar een mijlpaal op de weg waaraan we elke dag timmeren.

2014

isolatie-online.be werkt ook in 2014 verder aan het verbeteren van zijn zichtbaarheid van zijn webshop op het internet.  Zo plannen we het online zetten van een bedrijfsanimatiefilmpje.  Op het gebied van de service aan onze klanten staan er enkele projecten in de steiger.  Hierover later meer via twitter of facebook.

begin mei 2014 wordt het bedrijfsanimatiefilmpje online gezet.

het gamma wordt uitgebreid met producten van Unilin Utherm Wall, Roof en Floor alsook Knauf met o.a. Naturoll 032, 035 en Multifit 032

2015

isolatie-online.be neemt deel aan Bouw&Reno2015 te Antwerpen van 10 januari 2015 t.e.m. 18 januari 2015

Knauf en Abriso worden uit het gamma genomen terwijl de XPS-producten van Ursa opgenomen worden.

Uitbreiding van het gamma met afwerkingsmaterialen van Gyproc

2016

voor het tweede jaar op rij nemen we deel aan Bouw&Reno te Antwerpen

isolate-online.be is ondertussen een GCV geworden en timmert verder aan de weg

Als lid van BeCommerce worden de leden  om de twee jaar aan een audit onderworpen door een extern bureau, namelijk bureau Veritas.  We zijn trots te kunnen melden dat we de audit met glans doorstaan hebben en dus ons kwaliteitslabel van BeCommerce de volgende twee jaar kunnen blijven dragen.