Geen zin om te lezen? Bekijk snel ons filmpje.
Geen zin om te lezen?
Bekijk snel ons filmpje.

Dit vinden onze klanten van isolatie-online!


175 reviews
Pagina 3 van 9
135. Naam: Koen Beun 15/3/2016
Dik in orde
Producten waren op tijd geleverd. Vriendelijk personeel die de eigenlijke leveringen doet.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

134. Naam: Dieter Engelbeen 7/3/2016
Vriendelijke, vlotte en goedkope service!
Via isolatie-online kan je veilig en goedkoop isolatie en ook andere afwerkinggerelateerde producten (profielen, gyproc, osb ... ) aankopen. Deze service sprak me wel aan omdat ik hiervoor dan maar bij één leverancier moest zijn, ipv 4 verschillende. Deze eenvoudige manier van bestellen en laten leveren was ideaal! Wim staat ook altijd gereed voor antwoorden op al je vragen, zo antwoord hij zelfs elke keer binnen het uur! Van een vlotte service gesproken, staan jouw bestelde artikelen ook proper geleverd op de afgesproken datum. Enig puntje van opbouwende kritiek, nog nooit last gehad van een "on-aangekomen" bestelling? Verwittigen nadat producten aan de deur zijn afgezet ipv half uur op voorhand, voor hetzelfde geld is mijn buurman iemand met slechte bedoelingen ... ? Gelukkig heb ik allemaal goeie buren en heb ik de isolatie een kwartier later zelf kunnen binnenrollen. :) Ik heb geen reden tot klagen dus, ben content met mijn bestelling, ik kan even voort! ;) MVG Dieter Engelbeen
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

133. Naam: Tim Verelst 29/2/2016
Tip top
Eenvoudig te bestellen en snel en correct geleverd!
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

132. Naam: Bruno Rodens 14/2/2016
Vendeur très sérieux
Très bon contact. Très bon conseil et suivi. Grande disponibilité. Livraison parfaite.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

131. Naam: PJ vd Woel 11/2/2016
overkoepelend
één breed overzicht over alle producten en dat met één contactpersoon, beschikbaar, mogelijk dingen te overleggen van de levering. Super!
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

130. Naam: Ronald Ponnet 1/2/2016
isolatie glaswol
Topisolatie vlotte bestelling correcte afhandeling
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

129. Naam: Luc Verlinden 1/2/2016

Competitieve prijzen, perfecte service. Een bedrijf waar de klant voorop staat.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

128. Naam: MFA Projects BVBA 1/2/2016

Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

127. Naam: Jos Dexters 1/2/2016
Prima prijs en stipte service!
Alle producten op maandag besteld en stipte aflevering op de vrijdagmorgen, zoals afgesproken. Tussentijdse vragen per email mogelijk en worden ook nagenoeg direct beantwoord. Aldus prima service.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

126. Naam: Filiep Lietaert 6/1/2016

alles ging zeer vlot, zelfs het opnieuw afhalen van door ons te veel bestelde materialen
Score van de producten: 4/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

125. Naam: Mario Coemans 5/1/2016
super voor drie gezinnen
Wij hebben met drie gezinnen isolatie gekocht. Ik had s’ avonds een mail gestuurd en enorme snelle reactie. Dan alles besteld voor ons allen. Daarna werd na een zeer vriendelijk telefoon een afspraak gemaakt voor te leveren.alles werd ook geleverd op de juiste adressen en het juiste tijd stip. Paar weken later viel de factuur in de bus voor de premie aan te vragen. Zeer te vreden een echte aanrader.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

124. Naam: Bert Thijs 3/1/2016
snelle correcte service vlak voor de feestdagen
Ondanks late aanvraag van een grote bestelling net voor de feestdagen zijn mijn producten na 2 dagen geleverd. Uitstekende service noem ik dit. Ik heb geen tijd verloren Door toch voor de feestdagen de levering te hebben mogen ontvangen.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

123. Naam: Matthias De Souter 3/1/2016
Prima prijs- Prima service
zeer goede prijzen en levering op de geplande dag, met sympatieke transporteur.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 0/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

122. Naam: Jozef Heyvaerts 28/12/2015

De service was wel goed maar het leveren was nogal vroeg om kwart voor 7. We hadden graag op voorhand geweten dat het zo vroeg zou zijn.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

121. Naam: Maarten Cuperus 23/12/2015
Prima voor elkaar
Spullen besteld.ben netjes per mail benaderd dat de levertijd iets later werd.dag voor de levering werd ik gebeld Hoe laat de spullen zouden worden geleverd Netjes in Nederland bezorgd zonder extra kosten.
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

120. Naam: J Okkerman 15/12/2015

De advisering zou naar mijn ervaring iets beter kunnen. Met name de mogelijkheden van diverse optie's met voor, nadelen en bijbehorende prijsstelling waardoor voor de klant een betere afweging gemaakt kan worden.
Score van de producten: 4/5
Score van de service: 4/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

119. Naam: J Okkerman 15/12/2015

De advisering zou naar mijn ervaring iets beter kunnen. Met name de mogelijkheden van diverse optie's met voor, nadelen en bijbehorende prijsstelling waardoor voor de klant een betere afweging gemaakt kan worden.
Score van de producten: 4/5
Score van de service: 4/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

118. Naam: Brijs Paul 13/12/2015

Vlotte bestelling via website na telefonisch contact, vlotte levering na voorafbetaling, alles volgens afspraak, daar houd ik van.
Score van de producten: 4/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

117. Naam: Kris Van Broeck 2/12/2015
Super service
Snel antwoord op vragen, vlotte afhandeling van bestelling en flexibiliteit bij aanpassen van leverdatum, aanrader!
Score van de producten: 4/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja

116. Naam: erik heirman 30/11/2015
goed
juiste materiaal geleverd en op het gewenste ogenblik top
Score van de producten: 5/5
Score van de service: 5/5
Zou u isolatie-online.be aanbevelen? Ja